Sommerdager for godt voksne i Stavern

31.mars 2022

Nå er påmelding til Sommerdager i Stavern- for godt voksne kommet godt i gang. Det flere kjenner som «Sensommerdager i Stavern- for godt voksne» har fått nytt navn. Nå heter det: «Sommerdager i Stavern-for godt voksne».

Fredtun i idylliske Stavern ønsker godt voksne velkommen til sommerdager 12.-16. juni

Grunnen er selvsagt at sommerdagene er flyttet fram fra august til juni, og årets arrangement blir fra søndag 12. juni til torsdag 16. juni.

Den svenske pastoren og forfatteren Tomas Sjödin blir med. Det samme blir Per Arne Dahl.

-Vi trenger noen dager med input og påfyll til kropp, sjel og ånd, heter det i innbydelsen som nå sendes ut, og som du kan lese her:

https://fredtunvenn.no/wp-content/uploads/2022/03/Sensommerdager-202271.pdf

«- for livet går ut fra det»
 er tema for Sommerdagene i Stavern. I år igjen har vi fått med oss mange spennende bidragsytere både til forkynnelse, sang og seminarer. Lars Mörlid og Peter Sandwall vil glede oss med mye flott sang, årets talere blir Tomas Sjödin, Hilde Grøthe, Per Arne Dahl og Arnfinn Løyning.

Årets misjonsprosjekt går til Åpne Dører. Det blir besøk av Helge Hollerud fra Åpne Dører.
Det blir også en rekke spennende seminarer med flere av talerne og sangerne. I tillegg kommer hjertelege og pioner innen hjertemedisin, Torstein Gundersen, fra Arendal. Han skal ha eget seminar med hjertefokus i flere dimensjoner.
Janne og Paul Roland vil også i år lede forbønns- og veiledningstjenesten.

Nærområdene
innbyr til allsidig aktivitet. Vandring langs Kyststien er en slager som mange benytter seg av. Vår egen Stavernguide, Nils Melau, vil også i år lede oss til spennende opplevelser. Båttur fra Helgeroa hører også med på programmet. Tur til Ingunns hage var en suksess i fjor, og dette gjentar vi i år. Eller skal vi jo ha litt avslapping og bare nyte livet i idylliske Stavern, står det i invitasjonen. Informasjon og påmelding skjer via hjemmesiden www.fredtunvenn.no