Søndagsklubben

Søndagsklubben er Moss Frikirkes søndagsskole, og viktigste kilde til barnas trosopplæring. Vi er delt inn i tre grupper,

Puggles: 0-3/4, Kathrine Stampe er leder. Vi skal lære Gud er skaperen. Gud elsker meg. Lek og musikk, sang, lære budskapet gjennom alle sanser. Samling 2-3 søndager i mnd.

Cubbies: 4 år til 2.klasse, Hilde Flaten, Cathrine Stampe og Hanne Lofstad-Haug er ledere. Vi lærer om kjente bibelfortellinger, gjennom alle sanser. Vi blir kjent med maskotene våre Teddy, Hedda og Linda. Vi synger sanger, og har gjerne en formingsaktivitet som er tilpasset til tema.

 Sparks :2. klasse og opp så lenge du måtte ønske. Per Harald Refsnes, Henning Mykland og Sara Modalsi er ledere. Vi gjør ett dypere dykk i bibelfortellingene, og bruker en del visuelle hjelpemidler i formidlingen av dette.

Vi bruker materialet fra Awana. Vi har stort fokus på relasjonsbygging, og ønsker at barna skal oppleve lek og læring i trygge rom. Vi ønsker at barna skal bli kjent med Jesus og Bibel gjennom alle sansene. De store barna blir «faddere» for de yngre barna, og slik skaper vi også gode relasjoner mellom barna, uavhengig av alder.

Kontaktperson: Per Harald Refsnes  tlf 99742102  epost: per.refsnes@rygge.kommune.no