Sangglede med Arredondo og Sødal i Moss Frikirke

28.desember 2015

Frikirkens egne Maria Arredondo og Torstein Sødal besøker Moss Frikirke torsdag 4.februar kl.19.00. De ønsker å gi en konsert for lokalmiljøet rundt kirka, et arrangement der alle skal føle seg inkludert, uansett livssyn. Billettprisen er Kr 250, og billetter selges ved inngangen.

Med sitt repertoar ønsker de at Frikirken som menighet skal åpne seg mer mot lokalmiljøet. Maria og Torstein har med seg pianist Øystein Lund Olafsen, og legger opp til en allsidig konsert.

-Både Maria og jeg har vokst opp i Frikirkene i Vennesla og Kristiansand, noe som har gitt oss en veldig verdifull ballast, forteller Torstein Sødal.
-Vi har for tiden mange konserter i kommersielle sammenhenger, men vi har i lengre tid snakket om at vi har lyst til å bidra inn mot Frikirken.  Vi ønsker å gjøre en konsertserie hvor terskelen for å invitere naboen eller venner skal være lav. Frikirken er ikke et kulturhus, noe vi absolutt respekterer, men det er likevel høyt under taket. Derfor vil vårt varierte repertoar bl.a inneholde innslag fra Sound of music, gospel, viser, samt noen religiøse sanger som for eksempel O store Gud og Salige visshet. Nøkkelordet er sangglede, understreker han.

Vi oppdaterer med informasjon om billetter til konserten, men sett av denne kvelden til et besøk i Moss Frikirke.
Se en smakebit på denne videoen:
https://www.youtube.com/watch?v=jo6mrVEVWdg