Fellesgudstjeneste fra Sarpsborg Frikirke på nett Kr. Himmelfartsdag kl. 17.00

21.mai 2020

Torsdag 21. mai er det Kristi himmelfartsdag. På denne dagen har det vært en tradisjon med feiring av fellesgudstjeneste for Frikirke-menighetene i Østfold. I år er det ikke mulighet til å samles på denne viktige dagen, men Sarpsborg Frikirke sender gudstjeneste via youtube kl. 17.00.

Link til sendingen: https://bit.ly/2XdU3Dj
Trykk på linken og du skal komme rett til youtube-kanalen.

Dermed kan alle som ønsker følge en Kristi himmelfartsdags-gudstjeneste på såkalt ”Livestream,” spilt inn i kjelleren i Sarpsborg Frikirke. Bak denne gudstjenesten står en rekke frivillige medarbeidere, deriblant en gjeng unge voksne fra Greåker/Sarpsborg/Fredrikstad, og tidligere pastor Leif Gunnar Sandvand som predikant. Martin Lund, pastor i Sarpsborg Frikirke, leder gudstjenesten.

Tidligere pastor Leif Gunnar Sandvand taler i gudstjenesten fra Sarpsborg Frikirke Kr. Himmelfartsdag.

Derfor oppfordres du til å følge denne sendingen når den legges ut på Sarpsborg Frikirkes youtube-kanal torsdag 21/5 kl 17.00.
-Slik kan vi allikevel ”samles” på Kristi himmelfartsdag også i 2020. Sendingen vil ligge på youtube i én uke etter dette, opplyser pastor Petter Lande Johansen.

Han minner samtidig om gudstjenesten i Moss Frikirke søndag kl. 11.00 der det er tillatt med inntil 50 personer. Her er det nødvendig med påmelding. Påmelding til gudstjenesten søndag 24.mai kan skje via epost til  petlande@online.no eller SMS til pastors telefon: 917 70 115 der du oppgir navn og telefonnummer.  Les mer her: http://mossfrikirke.no/klart-for-gudstjeneste-sondag-24-mai/

Barnefamilier som har barn i søndagsklubben kan delta på friluftssamling på Larkollen. Også denne starter kl. 11.00, med utgangspunkt i parkeringsplassen ved Støtvig Hotell/Losen. Husk påmelding. Legg igjen navn og telefonnummer på SMS til  403 91 039 til familiearbeider