En gledens dag – Snart kan vi samles igjen

19.februar 2021

Ja i dag er det en gledens dag. Myndighetene har i dag endret den mye omtalte regelen om fastmonterte seter. Tidligere har kirker hatt en maksgrense på 10 personer, mens kinoer og andre tilsvarende lokaler kunne samle 200. De som har fulgt med i media har sett at kirkesamfunnene har jobbet sammen for å få en mer rettferdig regel og den nye regelen ble publisert i dag på regjeringens pressekonferanse. Nå har det blitt en felles regel der alle forsamlingshus kan samle maks 100 personer. Det forutsetter selvsagt at vi fortsatt må følge strenge smittevernregler. Alle som kommer må få tildelt en nummerert plass og man må fortsatt ha minimum en meter avstand. Skal det være fellessang så må det være 2 meter avstand mellom personene. Den nye regelen gjelder fra fra og med 23. februar.

Dette skriver pastor Petter Lande Johansen i et informasjonsskriv til menighetens medlemmer. Han fortsetter:
Kommunene kan selvsagt innføre strengere regler på grunn av smittetrykket i den enkelte kommune. Derfor må vi være forberedt på at det kan bli endringer i Moss, men inntil videre vil dette bety:
Bønnetimen vil fra og med førstkommende tirsdag være i kirken på tirsdager mellom kl 19-20. Så du er velkommen til bønnemøte nå på tirsdag kl. 19.00
Misjonsgruppa vil også samles under forsvarlige smitteverntiltak førstkommende tirsdag kl 11.00
Søndag 28. februar kl 11.00 planlegger vi gudstjeneste i kirken. Mer informasjon om dette vil komme neste uke.
Under alle samlinger må vi selvsagt føre fremmøtelister med navn og telefonnummer. 
Førstkommende søndag 21/2 Inviterer vi til felles søndagstur. Det er fremmøte og start mellom kl 11.00 -11.30 på parkeringsplassen ved Rød Herregård på Jeløya. Turen går langs kysten mot Alby. Underveis vil det bli en sporlek med poster som passer for hele familien. Alle tar med mat og kaffe til eget behov. Det vil bli tent bål der turen ender. Dersom man skal gå med noen som ikke er i samme kohort,  må vi holde god avstand. Velkommen på tur!