Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Høsttakkefest og søndagsklubben

13. oktober 2019 - 11:00 - 12:30

Søndag 13.oktober kl.11.00 blir det høsttakkefest i Moss Frikirke. Dermed blir det en gudstjeneste der vi takker for alt som jorden har gitt oss også denne høsten.
Pastor Petter Lande Johansen oppfordrer alle som har anledning til å ta med seg noe av høstens grøde til kirken denne dagen, enten det er epler, pærer og plommer, poteter, gulrøtter, blomkål, ulike typer beter eller andre grønnsaker eller frukter. Under kirkekaffen etter gudstjenesten vil alt av frukt og grønnsaker bli loddet bort og inntektene går til Frikirkens misjonsarbeid.

Pastor Petter Lande Johansen vil tale denne søndagen, og det blir sang av Roy Khantatat. Selvfølgelig blir det også Søndagsklubb.

Moss Frikirke ønsker deg velkommen til gudstjeneste hver søndag kl.11.00. Gudstjenestene skal være et sted hvor vi ærer Gud og hvor Gud kan møte oss der hvor vi er i livet. Et sted hvor vi blir utfordret til å ta et skritt videre med Jesus, hvor det går an å bli betjent og bli bedt for. Menigheten skal være et helbredende fellesskap.

 

Detaljer

Dato:
13. oktober 2019
Tid
11:00 - 12:30
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Moss Frikirke
Nedre Bjerget 40
Moss, 1530 Norge
+ Google-kart