Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Etiopiakveld med Gatebarntreff

1. oktober 2019 - 18:00 - 20:00

Gratis

Fire av lederne i gatebarnprosjektet WSG/Bright Star i Etiopia besøker Mosseregionen tirsdag 1.oktober kl. 18.00.  Samlingen er i regi av den norske støtteforeningen Gatefolket, der Odd Borgestrand er leder. Prosjektet har et femtitalls faddere fra Moss, Rygge og Våler. Hyggetreffet i Moss Frikirke har også tatt ansvar for barn som kan gå på skole i stedet for å bli gatebarn.

Lederen for hele prosjektet, Gizachew Ayka, har med seg tre medarbeidere som ikke har vært i Norge tidligere.
Ealed Admasu Bayu er daglig leder ved Deborah-senteret, et hjem for jenter som vi har hentet ut fra prostitusjonsmiljøet i Addis Abeba. Ealed er som en mor for disse jentene, og kjenner godt til det tøffe miljøet på gata i Etiopias hovedstad.
Kedir Hussen Mussa er prosjektets økonomisjef. Han holder styr på alt som handler om interne og eksterne transaksjoner, Hans nærmeste assistent heter Betehelem Mekonen Asefa, og hun er også med i teamet som kommer til Norge. Alle fire er dessuten aktive medarbeidere ved vårt kontaktsenter midt i den travleste delen av Addis Abeba, som heter Georgis. Kontaktsenteret er vår port inn til hele prosjektet, og dette vil du få mer informasjon om dersom du kommer til Moss Frikirke tirsdag 1.oktober.

Detaljer

Dato:
1. oktober 2019
Tid
18:00 - 20:00
Kostnad:
Gratis

Arrangør

Gatefolket
Telefon:
90620028
E-post:
post@gatefolket.no
Hjemmeside:
www.gatefolket.no

Sted

Moss Frikirke
Nedre Bjerget 40
Moss, 1530
+ Google-kart