Barnekoret Jubel

Antallet barn i kirka har økt de siste par årene. Men her håper vi at vi også får med oss barn fra hele nye Moss, Våler og andre omliggende områder. Alle er virkelig varmt velkommen.

Alder
Vi legger «øvingsnivået» først og fremst på de som skal begynne på skolen neste år og ut barneskolealder. Men dersom yngre søsken har lyst til å høre på og synge med, så er de hjertelig velkommen til å være med sammen med voksne, understreker Hilde Flaten. Øvelsene vil foregå i selve kirkerommet.

Voksne
Under øvelsene blir det mulighet for de voksne og eventuelt ynge søsken til å bruke lokalene nede. De yngste kan leke i Kirkebyen vår mens de voksne kan ta et pust i bakken sammen med andre voksne. Vi tenker å servere kaffe og noe å bite i men koret øver oppe i kirkesalen. Kirkebyen er for øvrig også en nyskapning i Moss Frikirke, som er blitt et flott lekerom for de mindre barna.

Øvelser
Det blir øvelser hver annen tirsdag i ulike uker fra kl 1730 til 1830. Da skal det også bli tid til å kjenne litt på musikk og rytmer og formidling, kort sagt leke og moro oss med musikken. Vi kan bruke litt instrumenter og bevegelser. Alt skal hjelpe oss til å bli trygge i koret. Vi skal også lære litt av alle «de hemmelige tegnene» som er lurt å kunne for de som synger i kor.

Vil du være med og spre budskapet om Jubel kan du laste ned plakat og dele ut til venner og bekjente som har barn i den aktuelle målgruppa:
Jubel barnekor plakat A4